TRABZON / ARAKLI - ERENLER İLKOKULU

ERENLER İLKOKULU

Adres
ERENLER MAH. ŞHT.ALİ ALEMDAR CAD. ERENLER IMAMHATIP ORTAOKULU BLOK NO: 98 ARAKLI / TRABZON
Vizyon
MESLEĞİNİ İFA ETMEKTEN MUTLULUK DUYAN ÖĞRETMENLER İLE ÖĞRENMEYİ ÖĞRENMİŞ ÖĞRENCİLER YETİŞTİRMEK.ÇEVRESİNDE İDARİ , ÖĞRETMENLERİ ,PERSONELİ VE ÖĞRENCİLERİ BAKIMINDAN VARLIĞINI HİSSETTİREN BİR OKUL OLMAK.
Misyon
Demokratik ve çağdaş bir yaklaşımla teknolojiyi takip eden seçkin bir eğitim kurumu olmak ve ilkokul çağındaki bütün öğrencilerimizin, bilgili becerili, kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve her Türk çocuğunun; dünü tanımasını, bu günü öğrenmesini, yarını paylaşarak nitelikli insanlar olarak yetişmelerini sağlamaktır.
Kütüphane Kitap Sayısı :1900
Ulaşım
Öğretmen Servisi (Hem Trabzon-Araklı arasında hem de Araklı-Okulumuz arasında öğretmen servisleri mevcuttur)
Araklı Erenler Mahallesi Şehit Ali ALEMDAR caddesi No:1